Rozpustilé jaro...
Anotace: Mojí Pampelišce...
Kdyby snad
v kostelích
na bílých
postelích...
ležely dívky
neoděné...
tak bych tam chodil,
rozsvěcet svíčky -
každodenně.
***
Na kůru andílci tančí
všem co cestu tam maj´,
on ale radši pod peřinou
laškuje se svojí Kateřinou...
hraje si na -
Nebe...Peklo...Ráj.
***
...že se ulejváš...
a že máš holku hezkou,
tak třikrát Otčenáš...
přišlo mi esemeskou:o)
Přečteno 555x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (6)
Komentujících (5)