Neházé nic do zmole
co by asi klasik řekl
když kopaje kobzole
do zmole by chvílu klekl
Tož sem nás básník zahodil
a užívá si hodnot Šaška
by kósek modernějc žil
přehrává si teho Vaška
dík :-)) hezká je..kdo ví ten ví...že neví vůbec nic..chi
12.04.2007 23:47:00 | Nút
Hezké, líbilo se mi to. Hodnocení 60% znamená přece dobré, ne? A hlavně, člověk si vždycky musí nechávat prostor v hodnocení, kdyby našel něco lepšího :-)
12.04.2007 15:37:00 | Satis
Na pohovce relaxovat,
hudbu k tomu absorbovat,
to není představa špatná,
nebo zdá se ti snad marná?
Bude-li to hudba hezká,
ať je to jakákoliv deska!
12.04.2007 15:23:00 | Lorraine