Smích
Anotace: pro mě je smích opravdové štěstí.......
Radost,smích a to další.
Je to,co naše oči chytit stačí.
Nebo spíše chtějí!
Když laskavé tony jim v uších znějí.
Když slyším nebo vidím smích.,
Rozzáří se také na rtech mých.
Uměné rozdávat radost,je ten nejtěžší obor.
Ale ihned s ním opustíš ten hluboký ponor.
Smích je prostě to nejhezčí na celém světě.
Komentáře (1)
Komentujících (1)