V mysli
Anotace: sebelístost je asi to nejhorší co je v mysli člověka....
Sebelítost,nejhorší věc v mysli člověka,
ale když jiní ubližují,jinak to asi nejde.
Jediné co vždy uklidňuje je to,
že to určitě brzy přejde.
Srdce úzkostlivé,srdce lítostí zmožené,
sny v jediné narážce jsou zbořené.
Mysl poslouchá srdce a srdce poslouchá mysl,
Ovšem,není to jen holý nesmysl?
Komentáře (2)
Komentujících (2)