"Konečná..."
Anotace: Každý by někdy chtěl vystoupit z rozjetého vlaku... ze starostí a povinností které ho tíží...
Dlouho už čekám na konečnou stanici…
Na to co přijde pak, až vystoupím..
Nechám vlak jet pro ostatní cestující…
Ať taky svezou se… už vidím světla brzdící…
Já nezastavím…
Pojedu dál i bez kolejí co mne vedou…
Vyletím do světa bez okovů na nohou…
Vyletím…
Ostatní však nemohou.
Komentáře (4)
Komentujících (4)