Anotace: Jako spousta nápadů, i tenhle přišel jen tak, nevolán, při snažení o vyjádření úplně jiných pocitů. A jako takový, je samozřejmě mnohem lepší, než ty pokusy. :) Nevím komu jsem to psala. Asi nějaká telepatie...
zní to úplně jako nějaký text k písni.
Nemáš i hudební vlohy? Dalo by se to krásně kombinovat.
Moc pěkná:)
12.04.2007 18:57:00 | Fosca