Jak jsem postříbřila hladinu inferna
A taky jsem chtěla odtrhnout
kus olova co spaluje můj endokard
zvěčněnej mezi řádky po vizitě
jak slavnej umělec
chtěla jsem odtrhnout ten tvůj
uhrančivej pohled tvý ruce
ústa tvou duši nasáklou glykogenem
tvou chuť se pomilovat
ale místo toho sedím na lavičce
zmrzlina se mi rozpouští v popraskané dlani
jak tvůj úsměv už z dálky
je po vizitě
mé srdce je hladové
má duše je hladová
operace se jim nepovedla
místo toho sedím na lavičce
kolem plavou dlažební kostky
a lekníny všechno je strašně krásný
skoro jako v ráji
A co tu jako děláš ty Charóne?!
Komentáře (2)
Komentujících (2)