Kacíř
Anotace: poslední dobou zdá se mi..že jsem úplně mimo
Když dlaní hladíš oprátku
a vidíš život na řádku
jak běží stále pozpátku
nech unést smysly do davu
ať lidé mají potravu
ať užijí si popravu
ten pocit s nimi nesdílíš
a jen je radši nevidíš
pach smrti nejlíp necítíš
naneschledanou kacíři,
snad v pekle uvidíš je zase
ať už ty prsty nemíří
co nepřejí ti spáse
je ti teplo a víš, že to není sen
dej za mě ďáblu polibek, že přeji dobrý den
Komentáře (2)
Komentujících (2)