Už nic neříkej ..
Už nic neříkej..
vše je zbytečné,
takhle se nedívej,
nebo Ti zas propadnu,,
slovo od slova,
padá z mých úst,
jako slzy z tvých očí,
když moje srdce
drží citů půst..
Víš jak tohle skončí,
stejně dobře jako já,
polibků pár vrásky vyhladí,
protože pro mě..
byla's,jsi a budeš vždy jediná,
Komentáře (5)
Komentujících (5)