Toleranci při přepravě člověk nevidí často. Na druhou stranu jsem si povšimla, že někdy - kupříkladu tramvaj - je hodná, jindy zlá... Přistoupí-li stařenka nebo maminka s dětmi, tak se někdy zvedne naráz několik lidí. A jindy vůbec nic... Nějaký psychologický moment v tom určitě bude! Přeji mnoho nových inspirací!
13.04.2007 19:57:00 | Juhunka