Krásná básnička.
Pro Tebe určitě svítí ta hvězdička lásky.Už za tu básničku co uslyšela se více rozzářila.
Moc děkuji za komentář u mne.I když je nadnesený-tak pohlazení Tvými slovy bylo velmi příjemné.
13.04.2007 08:02:00 | s.e.n
Občas se tam s nimi my zoufalci potkáme. Ještě nezmizely - děkuji za upozornění.
13.04.2007 07:03:00 | Rádoby zoufalá