Skrz prach a asfalt...
Anotace: až tam, kde slunko je jasnější...
Ani jsem si nevšiml,
že po cestě,
po které mé kroky vedou,
najednou zmizel prach,
už nezanechávám stopy,
kráčím po tvrdém asfaltu,
jen několik kamínků,
plete se mi pod nohy,
prý aby se neřeklo…
Místo velkých, statných stromů,
zde teď vyrůstají jen malé keře,
růže či co?
někdo řekl na okrasu,
tak na okrasu…
Ani jsem si nevšiml,
že podél cesty,
po které mé kroky vedou,
zmizely chalupy,
místo nich velké činžáky,
asfalt, sídliště, pach…
prostě krásné město,
místo nádherné vesnice…
Po té cestě co kráčím,
doufám,
že dojdu tam,
kde bude k večeru slunko jasnější
Ale…
…ani jsem si nevšiml,
že podél cesty,
rostou kříže,
a na nich…
a na nich…
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (4)
Komentujících (4)