Anotace: Nejlíp se cítím brzo po ránu. Když otevřu dokořán okno a cítím ten chladnej vzduch. Jsem rozcuchaná, mám rozmazaný oči a cítím se krásná.
s vykradeným tělem
ospalá úsvitem hektického dne
a srdcem hozeným na zemi..
to se mi líbí nejvíc v celý básničce..a díky za komentáře..
18.04.2007 17:09:00 | veronika
:o))) - teda Skrz - to Z na začátku bylo moc ostrý :o))
-----
I roboti se mi smějou ZCT!
17.04.2007 13:52:00 | Hannazka
Díky. Ale pořád to není ono, něco v tom skřípe a nejspíš chybí konec.
16.04.2007 05:45:00 | Lucie Teru