Můj vysněný pohled na život
Anotace: takhle bych si to přesně představovala.....
Dnes ráno jsem vstala z postele,
Naladěně,skvěle,vesele.
Život se zdá být hezčí,
To mysli mé jen svědčí.
Ted mě napadá,proč takový není každý den?
Byl by jako blížící se sen.
Každý člověk žije budoucností nebo minulostí,
Ale proč nežijeme přítomností?!
Je přece skvělé si užívat každičkou minutu,ze všeho se radovat.
Svůj úsměv a smích všem lidem okolo darovat!
Komentáře (3)
Komentujících (3)