Anotace: :D no taká básnička o ptačí chřipce..
Sbírka: Básničky, písničky, vyprávěnky a říkanky aneb co jsem tvořila jako malá a nechce se mi to mazat.
Tak to je úplně SUPER !!!!!! NEní, co bych tomu vytkla. To bych ani já nedokázala napsat...TY máš opravdu talent!!!!
Takovou básničku napsat v deseti letech...to je snad dar od Boha...
14.04.2007 10:42:00 | Káňátko