Zloba
Anotace: Hmm..HMH...co sme psat? prectete si to a uvidite sami..:))
Sbírka:
Lidé
Zlobím se,
na tebe.
Když mračí se
nebe.
Zlobím se,
na svět.
A přec není
jak z jara květ.
Zlobím se,
na svého psa.
A srdce mé je prázdné,
jak děravá kapsa.
Zlobím se,
na srdce své.
Kde jsou,
tvé oči jasné?
Zlobím se,
na boha.
Proč, berou
všichni "roha"?
Zlobím se,
na krásu.
Už v ní nenacházím,
spásu.
Komentáře (0)