Anotace: Tuto básničku zapsal a vymyslel můj bratranec Samuelek. (nezlobte se na něho ještě neumí moc dobře psát)
Sbírka: Básničky, písničky, vyprávěnky a říkanky aneb co jsem tvořila jako malá a nechce se mi to mazat.
Lostomiloušké. :-)
03.01.2013 14:08:45 | muchomůrka bílá