Anotace: Možná trošičku feministická /pánům se omlouvám/... Každopádně, zase morbidní ;)....
Tvrdé ale krásné..Ne že bych byla příznivcem morbidity, ale z tohohle dýchá něco zvláštního a úžasného....tleskám a volám bravo :)
15.04.2007 13:05:00 | sanerina
trošku hardcore ne ? :) ale proč ne ... my si to občas zasloužíme ,že... :)
15.04.2007 09:09:00 | Chonglee
Jj s těma morbidníma je to už celkem slušná sbírka:o)...líbí prostě líbí...
13.04.2007 20:41:00 | Severka
Neslibovalas náhodou, že už s morbidníma skončíš? Jsi cvok, Janku, ale geniální cvok :-)
13.04.2007 20:05:00 | lidus