Anotace: Chmurné nálady přinášejí chmurné nápady...
naprosto užasný. napiš ještě něco nebo to děj do novin. good good good good super super super!!!
13.04.2007 21:40:00 | Black-Angel
Jejdanáčku Yen!! Já mám o Tebe docelička strach >:((...snad Ti není, dušinko, tak těžko, abys to myslela vážně! Ale určitě ne, viď? :) Napsala jsi to tak sugestivně, že na vlnkách Tvé slovomalby se pohupuje černý stín a vpíjí se mi do nitra. Opravdu krásné dílo!! :-)
13.04.2007 20:58:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč