Nezapomínejte
Anotace: Příliš se nevydařila, ale posuďte sami prosím, budu vděčna za všechny názory... :)
Postav si schody z mramoru
tak pevné, ať unesou tvou hrdost
a běž, běž přímo nahoru
Neohlížej se
jen se občas navrať zpět
na začátek, kdy mramor lesknul se
a zářil tak jako tvé sny
Ach, moci jít, tak málo smět…!
Nám to však ke štěstí nestačí
(Bohužel.)
Nebuďme slepí…!
Jděte a mějte oči otevřené
kráčejte po majestátu mramoru
ale pozor dejte
ať nezapomenete vůni maminčina polštáře
domácích buchet
a zázvoru
(Nebuďte směšní, nezapomínejte na domov!)
Jděte vpřed
a nezapomínejte dýchat
Komentáře (2)
Komentujících (2)