Něco o mně...
Anotace: Rozhodla jsem se, že se vám (i když po trošku delší době) konečně pořádně představím... Prosím, nelekejte se ;)...
Jsem prostě Janek a kdo to změní?
Myšlenky dodám vám v původním znění,
bez nadsázky, bez soucitu, bez smyslu,
to co vám píšu, to je změť nesmyslů.
Divím se vám, že ještě čtete v této slátanině,
že ještě není vám nevolno v srdeční krajině,
že neproklínáte mě do třetího kolena,
neprohlašujete, že jsem holka ztracená.
Sama mám problémy se světem a se sebou,
někdy čekám na pár slov, co nezebou,
žiju si svůj život jako vy ostatní,
nečekám, že se někdy s něčím uplatním.
Píšu jen proto, aby mi nepraskla má palice,
přeplněná emocemi, však nejsem vaše světice,
i když občas se to snažím předstírat,
nikdo mi to už nechce žrát... ;)
Komentáře (8)
Komentujících (8)