Na hajzlu v hajzlu (Let motýla)
Anotace: Pokus o báseň.. ale trochu se to zvrhlo na smutnohru.. nerad píšu o feťákách...ale prostě to tak přišlo a cestu si to našlo samo
Hladké stěny,
odrazy dráždí oči,
fotony, obrazy, co nás ničí.
Šumění, s ním nic není,
přetlak - pískot z uší syčí.
Rybím okem rozostřeno periferně,
voda k ruce teče...je s ní tak nádherně.
Kostičky, dráždidla barevné vzory a motivy,
jsme hračičky masturbující hlavy.
***!!!***?***asa***slast*** ***?@{***ass*** đ[***+++**?
S během, letem, přátelé na život a na smrt,
bohémové sající nektary,OBEZITA ZABÍJÍ!
K okvětním plátkům připíchnuti injekcí hada...už žádné milosrdenství...
už ani smrt..ale těla by chtěla ráda - furt a znova. Skončil let motýla a snílci se jenom smějí - snění není fetování...je mozek neovládá - smrt je pro motýly změna.
Komentáře (6)
Komentujících (6)