Anotace: Smutná vize...
tahle se mi z těch textů, co jsem dosud četla, líbí nejvíc. marodící kostky, sloupané masky... působí dekadentně, zároveň realisticky. je to chytře napsané. já si ráda hraju s nepravidelným rytmem a rýmem, což ale u písňových textů není možné. tady mi to sedí. pěkné. vážně.
17.04.2007 17:51:00 | grygaruv atelier