Anotace: ..a přál si..
Náš svět a vybledlé diapozitivy z mládí ..
... Čím nám to vlastně ublížili ... ?? .... ?
Již jen tím ... že existujeme ... !! ....
*- chjo ..
16.04.2007 15:37:00 | HarryHH
včerejšky...ticho.. bolest....
mluví
křičí
a neumí zastavit bytí
16.04.2007 06:38:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
jako když na vrcholu panelákového domu
váhal,
kterým směrem plout dál./má oblíbená část:) Jinak velmi podařené. Mám teď hodně času, jdu marknout i na další tvá díla:)
15.04.2007 10:00:00 | Lavran
Baruško...měj se líp! I když já vím, to nejde poručit ani naplánovat, můžu ti to pouze z celého srdíčka přát a to taky dělám. Smutní klauni jsou mí nejoblíbenější, někdy je i ráda rozesmívám =) Těším se těším, až překlenu tu maturu a bude čas setkat se se smutným klaunem.
14.04.2007 19:44:00 | Paralelní možnosti