Slepená nadsázka
Rytmus tvého hlasu
je začátkem rituálu.
Propleten nadsázkou,
tím časem slepen.
Ve dnech proklínačů
zachrání touhu
únik přestupů,
kdy ani rozum nestačí.
Pak pustím
pásku života,
tolikrát ohranou
chvěním nejista.
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn
Komentáře (3)
Komentujících (3)