Namísto hroznů tvého hněvu
chci úsměv odpuštění znát!
Namísto Xantipy chci Evu,
kterou bych mohl zas mít rád...
Lásko, chci v náruči tě svírat,
šeptat vášnivá slůvka lásky,
do očí tvých se dlouze dívat,
zlíbat tvé rtíky, čelo, vlásky...
Zjistit, kolik polibků měříš
od hlavy k patě, kolem pasu,
zda ještě v lásku moji věříš
v tom bouřném oceánu času.
Jazýčkem svým tvých ňader dvorce
obkroužit něžně bych si přál,
mušličku tvou bych zlíbal horce
a sladký nektar z ní bych sál!
Jemně bych laskal tělo tvoje,
každému kousku hold svůj vzdal.
Smíš 3x hádat, lásko moje,
co nakonec bych udělal!...