Jo.. Jo.. Jo.. sluníííčko :b
a já si něco přát budu a budu a budu.. blááá uááá :)
15.04.2007 16:22:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
nádherná básnička, já kdybych viděla padat hvězdu tak si budu přát aby bylo víc takovejch kluků, kteří píšou takovéhle básničky.Moc jich totiž neni.
15.04.2007 10:09:00 | Terysekkk
Je hezké vidět, že 16 letý kluk má tyhle pocity a potřeby. Já je v 16 totiž ztratila (a znovunalézám právě teď)
Jenom prosím oprav ten "zejtřek", je to hrůza, ať už jsi odkud jsi ;)
15.04.2007 07:52:00 | Paralelní možnosti