JAK KDO CHCE....
Anotace: ...Prostý verš,prostá realita,a muži snad konečně přestanou žárlit.Není totiž na co...:o((
Poslední přání mi zvedlo tlak-
nedá se čekat na soumrak,
kdy hrnou se stáda ke korytům.
Popíšu tvrdou realitu:
Z ničeho nic,nebo jen z mála
je ve chvilce zášť jak ostrá skála.
Pěstujte náhodnou laskavost-
druh začne vás mít rázem dost.
Trvá to týden.Nerozumím.
V práci dělám jen to,co umím.
Domů se nechce,není přání,
radši se opíjím do svítání.
Náhle jsem rád,že jsou v bytě dveře,
zazní i teze o nevěře
a hádka dostává rychlý spád-
jde z kola ven,kdo má víc rád.
Nesmyslně krásný čin jen sám
je hned po zásluze potrestán.
čekám,kdy po bouři zas je klid.
"Miláčku,můžem si promluvit...??"
Přečteno 452x
Tipy 6
Poslední tipující: šuměnka, Marfuša, saddova, Bernardetta
Komentáře (3)
Komentujících (3)