Anotace: Blesková sonda do jedné hlavy
"sexy" tu má ale zásadní smysl, bohužel, je mi líto, když ti nelahodí ;) od tebe ale kritiku chápu... ;)
29.04.2007 19:30:00 | journeyman
tahle je trochu slabší...oproti ostatním...a já nesnáším slovo sexy...je hnusné.v takhle krátkém útvaru mi dokáže zničit pocit z myšlenky.
17.04.2007 17:36:00 | grygaruv atelier