list
jsem spadlý list
loučím se s tebou
už nemám sílu
jen v prachu cesty ti šeptám
děkuji
za všechno co se ve mě ozvalo
za naději
za lásku
za radost
za tvůj úsměv,který mi nepatřil
za to že žiješ
závidím ti
jak já ti závidím
že beze mne můžeš žít
ráno na mě nemyslíš
nebojíš se o mě
nesleduješ mne
jsem list v posledním pádu
jsem list který zavál vítr daleko z tvého dosahu
jsem list který se rozpadl v prach ve kterém ted šlapeš
jsem šťastná alespoň,tak jsem s tebou
jen pouhým lístkem
Komentáře (1)
Komentujících (1)