ja zadny uroky neplatim a...stesti?..jak se to veme /ale jo budu otimista/ no naky to stesti mam i tak..
tak radim..na naky ucty,dane,uroky ci co se vykasli,otevri oci- a vsechno kolem tebe-to je stesti! /jen se to tak nauc vnimat/ :-)
15.04.2007 22:40:00 | Adrianne Nesser