Řekli že lhali mi
Anotace: Jen tak mimochodem...
Řekli že lhali mi
když jsem se ptala
Já jen se smála
a poslední bitva zatím vzplála
Ach kolikrát jsem si jenom přála
by tato chvíle nikdy nenastala
a oni nelhali mi
Však oni mi lhali
tiše se smáli
a já to nevěděla
Proč?
Komentáře (1)
Komentujících (1)