Děkuji za příjemné naladění do nového dne. Hvězdy budou pro nás vznešené navždy, člověk si připadá ve srovnání s nimi nedůležitý. A jak už psal p. Clark - člověk se vlastně stal liskou bytostí tím, že si uvědomil nebeská tělesa...
16.04.2007 08:30:00 | Juhunka