Zlatičko, představ si, že před pár dny mě napadlo stejné téma, ale znělo to Nemoc je věrná kamarádka, někdy přijde a už neodejde. Doufám, že ta Tvoje je nevěrnice a brzy zmizí.
20.04.2007 23:19:00 | Liv
Zlatičko, je to skvělé! Nemoci pochopitelně nenávidím, protože je mám. Tvá nemoc je velmi dobrá výpověď. Pa a dík.
16.04.2007 14:20:00 | Liv
Ten,kto je zdravý,
nemôže byť chorý...
To je taká ľudová múdrosť/ L&S /
Je to taká ptákovina,
ale hlavná myšlienka sa nestráca...
16.04.2007 13:59:00 | džemo
Velmi dobře napsaná báseň. Několikrát jsem držela za ruku umírajícího člověka. Ale málokdo byl smířen...
16.04.2007 10:04:00 | Juhunka