Mě se zde u tebe také líbí...Moc pěkná básnička. Jsi velmi dobrá iluzionistka...:)
22.04.2007 19:03:00 | Lavran
Na zdraví, ... a do dna ...
... a plnou dolej ...
a ještě jednou dokola ...
*- tohle pití z poháru iluzí ... si dám líbit ...!!
18.04.2007 23:53:00 | HarryHH
Iluze+růžové brýle neodevzdávat, nenechat si sebrat, nechat si na doživotí.....Já možná trpím akutní naivitou, ale věřím, že to co píšeš nejsou jen iluze...
16.04.2007 21:14:00 | Navire