Snít o touze
či
toužit po snu?
Jsou to dvě anebo jedna strana téže mince?:-)
To mě po přečtení Krajiny snů napadlo...Tak nevím:-)
Nečekám odpověď, ale možná o tom budu přemýšlet:-)))
10.06.2008 15:19:00 | monterka
Joj! Džemuško milený! Těba? Těba bych zniesla aj kedekoĺvek... dobre to pisám :o))) moja slovenstina je mizerná :o))
------
a roboti píšů OME a ja přidávám P! POME!
---
16.04.2007 15:16:00 | Hannazka
Tou krajinou snov
dokážem Ťa viesť
Len či svetlom,tmou
dokážeš ma zniesť...
Hej...?
16.04.2007 14:37:00 | džemo
...radši další sny - po splnění snu zůstává taková nehezká ďuzna....
DNY - Drogerie New York
16.04.2007 14:24:00 | callowsick
I já se musím přidat se svou pochvalou: Nádhera! Jako bych to viděla, jako bych tu krajinu měla před očima!
16.04.2007 13:17:00 | hanma