samomluva
utíkej
holčičko nesmělá
kapička vody
víš, to se nedělá.
vody ohnivý.
utíkej
holčičko marnivá
počítej chyby
když osud se nedívá.
chyby poctivý.
utíkej
holčičko hloupoučká
uteč jim dál
život teď nepočká.
běž - ty lenivíš.
utíkej
holčičko nesmělá
kapička vody
že ty jsi dospělá...?
holčičko... nevidíš?
Komentáře (4)
Komentujících (4)