Labutín
Anotace: Za hradbami naší lásky..
Přípitky světel ze stínidla
Nám vystavějí Labutín
Hradby věrnosti ze sítin
Noci, v níž city mají křídla
A tajuplný rozmarýn
Si tisknou v erbu do sametu
Kameny kreslíc piruetu
Obrysů svorných mandolín
Po stéblu stéblo historie
Kronika srdce, do ní psát
Nás učí schopnost milovat
S pečetí skryté relikvie
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn
Komentáře (1)
Komentujících (1)