Oko (Odpad komunálního odpadu)
Anotace: My popular grup Oko
přijďte se na nás podívat,
Všicni jste na obrovskou show zváni,
Zkuste si se mnou zazpívat,
Skvělá zábava je tu k mání.
Pivečko proudem poteče,
Když zahrajou Vám drsný odpadlíci,
Kočička každá vášní rozteče,
Jen co se rozezvučí v sále bicí.
Komentáře (0)