Pohled z okna
Anotace: zamyšlení nad životem
Když se podívám z okna ven,
není to jak krásný sen.
Není to jak to bývalo,
dřív svou krásu to mívalo.
Najednou je to jinné, temné, deprimující,
skoro nikdo si toho nevšímá-té krásy ubývající.
Dřív lidé přírodu ctili,
stromy pro ně božstvem byli.
A tak sedím u okna a přemýšlím,
jak změnit svět, aby byl lepším.
Komentáře (4)
Komentujících (3)