Znáš pohádku O živé a mrtvé vodě? Tak nejdřív pokropit mrtvou, aby ses dala dokupy a pak živou, abys oživla! Je to krásná básnička.
20.04.2007 23:15:00 | Liv
Moc pěkný, doufám že je to pouze báseń a ne realita...I když tyhle pocity dost dobře znám...
18.04.2007 16:17:00 | Viviana-Mori