Chci usnout
A už se nevzbudit.
Chci uhasnout
A už se netrápit.
Chci umřít
A smířit se, se smrtí.
Chci nežít
A věřit že , je to už poslední.
Chci najít odpočinek
V duši mít konečně klídek.
Prostě chci ukončit trápení.
Když nemohu být s tebou
Ukončím moje utrpení.