Anotace: Možná jsem pesimista a opak je pravdou... Ale nějak tomu nevěřím.
I když tam jsou profláklý rýmy...mám husí kůži a ne z(e) zimy:-P
03.06.2007 17:43:00 | Haňa,dívka do nepohody
Ano, tady by se asi našlo pár výhrad ke stavbě, ale bohatost pointy i projevu to zcela zakrývá. Líbí se mi, ale do očí ti říkám: "UMÍŠ TO JEŠTĚ LÍP"
18.04.2007 08:11:00 | Daniel S.
Myslím, že je to docela dobré! Dobré obraty. Jen ten rým deště/ještě mi nesedí. I když je krásný, tak je trochu profláklý... Držím palce!
17.04.2007 21:06:00 | Gregy