pomoc = zlatá nit
Anotace: Co když to nezvládnu??............pomoooc... :(
Zklamala dívka,
dolů se propadla,
za ní letěla cívka,
co pomoc jí přivedla.
Však nepřijala ji dívka,
protože nyní nemohla,
a tak ta cívka,
zatím nepomohla.
Jak dlouho bude viset,
pomoc na zlaté niti??
Snad budu muset,
brzy za ní jíti!!
Komentáře (0)