Makový čas
Anotace: tiše a úpěnlivě/ prosím o prodlení
Jsme tu sami
/tiše zhrouceni/
pojídáme mák.
Zrnko za zrnkem.
Konec roztáhl svá neúprosná křídla
/chvějivé kožnaté blány/
rytmicky mele mlýnek.
Zrnko za zrnkem.
Ten pocit beznaděje
/lámavost studu/
po stopách písku, před oltáře bludů.
Zrnko za zrnkem.
Chci říci to, co už dávno vím
/a hodiny, ty se přesýpají/
Poslouchej. Šeptám stromovím
"Zrnko za zrnkem"
Zrnko za zrnkem
/na hodinách času/
tiše zhrouceni -
.
.
.
Dojedli jsme mák.
Komentáře (1)
Komentujících (1)