...víš, nechápu, proč ta reakce na tuto báseň... znám to... můj přítel... je už asi 5 let vdovec...starší pán...také chodívá na procházky se svojí ženou...moc se milovali... myslím, že takové procházky jsou u milujících časté...pokud opravdu milovali ...a jeden z nich musel odejít dřív...
23.04.2007 20:59:00 | no