Milovat

Milovat

Anotace: Co znamená milovat?

Milovat znamená o někom neustále snít,
milovat znamená pro někoho žít,
milovat znamená dávat vše z hlouby celého srdce,
milovat znamená neumět plavat avšak neutonout v řece,
milovat znamená svou druhou polovinu ctít,
milovat znamená v srdci pro ní vždy místo mít,
milovat znamená neříci ani slovo a přesto říci vše,
milovat znamená být věřící avšak nechodit na sváteční mše,
milovat znamená sít lásku a sklízet její plody,
milovat znamená k nebeské bráně stavět s láskou schody!
Autor Bogieman, 04.04.2005
Přečteno 507x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí