Anotace: taková krátká, málá prácička.... napadlo mě to jednou v noci:)
mno asi souhlasim, ze moc lidi si ty basnicky necte, nebo proste obecne...coz je skoda, protoze hodne toho je fakt dobry ;)snazim se cist vic basniček a povíek, ale nea se to stihnout .... tohle je moc pekny-akt ;)
29.04.2007 19:01:00 | stmivani.na.lepsi.casy