super vec!!...uplne z miho zivota!!..vystizny..a pritom strucne napsany..zase si me dostal!..a to fakt:)
17.04.2007 20:05:00 | Adrianne Nesser
Dnes strach,zlost a pocit viny máš
ono to tak někdy přijde
však příčinu Ty dobře znáš,
tak přece bojuj
a věř,že zítra i pro Tebe slunce vyjde
dost síly v sobě máš,
jenom se nevzdávej.
Já vím,že to není o Tobě.Asi kámoš,že?
17.04.2007 19:52:00 | s.e.n