Jsi krásná........
Jsi krásná jako květina
jak hladina,která usíná.
Hladina moře za svítání,
jsi krásná jak věrné milováni.
Jsi krásná jak láska plná překvapení,
jsi krásna jak boží odpuštění.
Odpuštění za můj velký hřích,že jsem se zamiloval do očí tvých...
Komentáře (0)